Game

Guard me, Sherlock!: Mikah Hudson Walkthrough

image

GMS WalkthroughsWalkthrough Masterlist

※Please consider donating if you enjoy my walkthroughs or the content in my blog. You can also show your support by shopping using my affiliate links. It’s greatly appreciated! (◕‿◕)♡

※Please DO NOT REPOST my walkthroughs anywhere without permission. Walkthrough may not be 100% accurate. Follow the choices at your own risk.

-Chapter 1-

1.2
“You should make a decision soon.”
“There’s no need for you to rush things.” (Best)

1.4
**Avatar Checkpoint**

Premium: Mikah Hudson (5 Jewels/500 Coins)

**Quiz Time**
Answer: Avocado

1.5
“Yes, we’re living together.” (Best)
“I’m really just a tenant of his. That’s all.

1.7

**Sweetie Checkpoint**

Required: 160 pts

-Chapter 2-

2.2
“It’s possible that I might develop some.”
“And what if I do?” (Best)

 

2.3
**Quiz Time**
Answer: Have them trade horses with eachother.

2.5
“I did end up telling her I’d help her.” (Best)
“I didn’t really give her a clear answer.”

2.6
**Avatar Checkpoint**

Premium: Party Look: Shoes (15 Jewels)

Normal: Student Look: Book Band

(5 Jewels/500 Coins)

-Chapter 3- 

 

3.2
Ask Moriarty who he really is.
Don’t ask him anything. (Best)

3.3
**Quiz Time**

Answer:

The man in the suit.

3.5
“I do.” (Best)
“I’ve never even considered it.”

3.6

 

**Sweetie Checkpoint**

Required: 2100 pts

-Chapter 4-

4.2
**Quiz Time**

Answer:

The room to the left of where you started.

4.4
Go downstairs and see him off. (Best)
Say goodbye to him there.

4.5
Stay safe. (Best)
Have fun.

4.6

**Sweetie Checkpoint**

Required: 3700 pts

 

-Chapter 5-

5.1
**Quiz Time**

Answer:

59

5.3
“Maybe I do think of you that way, yeah.” (Best)
“No, I don’t think of you that way.”

5.5
…I wait for him to kiss me.
…I kiss him. (Best)

5.8
**Sweetie Checkpoint**
Required: 6000 pts

 

-Chapter 6-

6.1
Go downstairs.(Best)
Stay here with them.

6.3
“Just ask Sherlock for help.”
“You can count on Mikah.” (Best)

 

6.5
**Quiz Time**
Answer: 4

6.6
**Avatar Checkpoint**

Premium: Party Look: Hair (60 Jewels)
Normal: Student Look: Shoes  (35 Jewels/3700 Coins)

 

-Chapter 7- 

7.2
**Quiz Time**

Answer: The young forecaster

7.3
I can’t help but stare at him.
It’s making me blush. (Best)

7.6
Seth
Saul (Best)

7.8
**Sweetie Checkpoint**
Required: 12440 pts

 

-Chapter 8-

8.3
“He’s my boyfriend.”
“He’s the man I’m in love with.” (Best)

8.4
Stop them. (Best)
Watch them in silence.

8.5
**Avatar Checkpoint**
Premium: Party Look: Dress (60 Jewels)
Normal: Student Look: Hair (30 Jewels/3100 Coins)


**Quiz Time**

Answer: Shisa

-Chapter 9-

9.3
“I’m going to help too.”
“Don’t do anything dangerous.” (Best)

9.4
“I would’ve been bored just waiting for you.” (Best)
“I want to be here to help you out.”

9.5
**Sweetie Checkpoint**
Required: 20600 pts

**Quiz Time**
Answer: 0

-Chapter 10-

10.1
**Quiz Time**

Answer: 132110

10.2

**Avatar Checkpoint**
Premium: Night view on the hill (65 Jewels)
Normal: Student Look: Dress  (40 Jewels/3900 Coins)

10.3
“Be careful.”
“I’m scared.” (Best)

10.4
Shield Mikah. (Best)
Attack Moran.

~Ending~
Blissful Ending
Happy Ending

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s