Game

Guard me, Sherlock!: Mycroft Holmes Walkthrough

image

GMS WalkthroughsWalkthrough Masterlist

※Please consider donating if you enjoy my walkthroughs or the content in my blog. You can also show your support by shopping using my affiliate links. It’s greatly appreciated! (◕‿◕)♡

※Please DO NOT REPOST my walkthroughs anywhere without permission. Walkthrough may not be 100% accurate. Follow the choices at your own risk.

-Chapter 1-

1.4
(I was taken aback, yeah.)
(No, I wasn’t taken aback.) Best

1.6
Stand up.
Stay here. (Best)

1.10
**Quiz Time**

Answer: The carbon dioxide the visitors exhaled

1.11
**Sweety Checkpoint**

Required: 160 pts

1.15
**Avatar Checkpoint**

Premium: Mycroft Holmes (5 Jewels/500 Coins)

 

-Chapter 2-

 

2.3
“I enjoy being around him.” (Best)
“He goes out of his way to make sure I’m happy.”

**Quiz Time**
Answer: Aristotle

2.8
“I’m dating someone.”
“I’m “I’m engaged.” (Best)

2.11
**Avatar Mission**
Premium: Beautiful Bride Look: Crown (15 Jewels)
Normal:

Beautiful Bride Look: Bouquet (12 Jewels/1300 Coins)

-Chapter 3- 

3.4
**Quiz Time**

Answer: The son of the man looking at the picture.

 

3.10
**Sweety Checkpoint**

Required: 4200 pts

3.12
Choose a style myself.
Talk it over with Mycroft. (Best)

3.15
“Your boss really loves you, huh?” (Best)
“That look of helpless frustration on your face was cute.”

 

-Chapter 4-

 

4.3
“It would be great if I really could go on a honeymoon…”
“We could end up going on a honeymoon together.” (Best)

4.8
Hug him.
Kiss him. (Best)

4.9
**Sweety Checkpoint**

Required: 6700 pts

 

4.14
**Quiz Time**

Answer: 3 Cakes

 

-Chapter 5-

 

5.5
…Mycroft said ‘he couldn’t get away with skipping.’
…Nicholas said ‘it’s hard being the favorite.’ (Best)

5.7
**Quiz Time**

Answer: ‘Roshiu’

5.9
**Sweety Checkpoint**

Required:10000 pts

 

5.14
“I’d like to eat Mycroft’s cooking.” (Best)
“Let’s go with the food from the deli at Harrots…”

-Chapter 6-

6.2
“I actually didn’t mind it.” (Best)
“If you want, we could try it one more time?”

6.5
**Quiz Time**
Answer: Jeremy  

6.6
Try asking him.
Don’t bring it up. (Best)

6.14
**Avatar Mission**
Premium: Beautiful Bride Look: Hair (60 Jewels)
Normal:  Sophisticated Woman Look: Shoes (55 Jewels/5200 Coins) 

-Chapter 7-

 

7.2
Ask him about ‘M’. (Best)
Don’t bring it up.

7.6
**Sweety Checkpoint**
Required: 18200 pts

7.7
**Quiz Time**
Answer: Jeremy

 

7.12
Pass him on the offer. (Best)
Take him up on the offer.

-Chapter 8-

8.5

Call him. (Best)
Don’t call him back.

8.7
**Quiz Time**
Answer: J

8.8
Watch them and see how things go. (Best)
Call down to them.

8.14
**Avatar Mission**
Premium: Beautiful Bride Look: Flower (55 Jewels)
Normal:  Sophisticated Woman Look: Dress (45 Jewels/4200 Coins)

 

 

-Chapter 9-

9.3
**Quiz Time**
Answer: The 3rd man

9.9
**Sweety Checkpoint**
Required:29800 pts

9.12
Protect Mycroft. (Best)
Keep quiet.

9.15
Wait to see what happens next. (Best)
Throw myself against the door.

 

-Chapter 10-

10.2
**Avatar Mission**
Premium: Church Garden  (65 Jewels)
Normal:  Wedding Welcome Sign (55 Jewels/5300 Coins)

10.5
I’d rather just forget about.
I want to know the truth. (Best)

10.8
“…it had something to do with Sherlock?”(Best)
”…you thought I was your type?”

10.10
**Quiz Time**

Answer: Dutton and Aron

~Ending~
Blissful Ending
Happy Ending

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s